Activiteitenkalender

Naast de maandelijkse wedstrijden, organiseert RV en PC Harenkarspel ook diverse activiteiten voor haar leden. Met onze kersverse activiteitencommissie is een kalender samengesteld. Van proefgerichte clinic tot leerzame lezingen van paardenexperts: er is voor ieder wat wils. Check regelmatig hieronder de agenda voor nieuwe activiteiten en hoe je je aan kunt melden per activiteit.

Activiteiten

2016
29 mei, 2016
Dressuurclinic Cindy Feld VOL
Op zondag 29 mei organiseren we een dressuurclinic door Cindy Feld op onze thuisbasis Manege Waarland. Cindy is gediplomeerd instructrice, jurylid en brengt zelf diverse paarden uit tot en met Grand Prix niveau. Heb je rijkunstige problemen waar je tegen aan loopt of wil je de puntjes op de i zetten voor je volgende dressuurproef? Schrijf je dan snel in voor deze clinic!

Voor deze dag is het mogelijk te kiezen voor één van de volgende opties, dankzij een bijdrage van onze RV en PC:
. privéles van 30 minuten à €25,-
. duo-les met 2 combinaties van 60 minuten à €20,- p.p.

Je schrijft je individueel in, en combinaties die een uur willen rijden, worden samen met een andere combinatie van zoveel mogelijk gelijk niveau ingedeeld.

Je kunt je vanaf 24 april aanmelden, door een mailtje te sturen. Geef daarbij aan of je een privé- of duoles wilt, en wat je huidige niveau is. Sluitingsdatum is 18 mei, maar let op: vol is vol. Onze leden hebben uiteraard voorrang op niet-leden.

Kosten €25,- (privéles 30 min) of €20,- (duo-les 60 min) voor onze leden

Aanmelden via Trudy trudy_kraakman@live.nl

Sluitingsdatum aanmelden 18 mei

Manege Waarland