Word ook lid van RV en PC Harenkarspel

Wil je maandelijks KNHS-wedstrijden kunnen rijden, met mooie prijzen, op een centrale accommodatie die van alle gemakken is voorzien? Vraag dan snel een lidmaatschap aan bij Rijvereniging en Ponyclub Harenkarspel. We bieden naast wedstrijdsport ook verrassende en leuke ledenactiviteiten.

Wat wij te bieden hebben

Maandelijks organiseren wij dressuurwedstrijden in de breedtesportklasses van de KNHS. We bieden het hele jaar door wedstrijden aan voor de B, L, M en Z klasses dressuur. Daarnaast doe je als startend lid automatisch mee aan het Clubkampioenschap.

Op onze ruime, centraal gelegen wedstrijdlocatie van Manege Waarland, kunnen we zowel indoor als outdoor wedstrijden organiseren. We beschikken over goede zandbanen en ruime inrijringen, ook tijdens het indoorseizoen.

Als lid van onze vereniging geniet je korting op startgelden: €1,50 per proef bij de paarden en €1,- per proef bij de pony’s. Ook heb je voorrang op niet-leden op de reservelijst.

Onze activiteitencommissie organiseert elk jaar een aantal leuke en leerzame activiteiten, zoals dressuurclinics van juryleden, springclinics, interessante lezingen en ook borrels (rijkleding niet verplicht!)

Contributie en startgelden

Jaar contributie jeugd €32,-
Half jaar contributie jeugd €16,-
Jaar contributie volwassenen €40,-
Half jaar contributie volwassenen €20,-
Startgeld per proef pony’s €8,-
Startgeld per proef pony’s voor leden €7,-
Startgeld per proef paarden €10,-
Startgeld per proef paarden voor leden €8,50

Word nu lid