Wedstrijdcommissie

De wedstrijdcommissie zorgt voor het reilen en zeilen rondom de wedstrijddagen. Van het aanvragen van wedstrijden bij de KNHS tot aan het uitreiken van de prijzen aan het einde van de dag: wij zorgen ervoor dat er weer elke maand gestart kan worden door onze leden en ruiters van buiten af.

Cees

Hallo allemaal, ik ben Cees en op dit moment 27 jaar oud. Ik ben in Den Helder geboren waar ik vervolgens de eerste drie weken van mijn leven heb doorgebracht, waarna we verhuisden naar Zuid-Scharwoude waar ik tot mijn vierde gewoond heb. Sindsdien woon ik in Oudkarspel en dit jaar ga ik verhuizen naar mijn eigen huis in Heerhugowaard. In februari 2011 heb ik de HBO studie technische informatica bij Hogeschool InHolland Alkmaar afgerond. Daarvoor heb ik in februari 2007 de opleiding netwerkbeheerder aan het ROC schagen afgerond. Hiervoor heb ik 5 jaar HAVO, 1 HBO technische informatica aan InHolland Alkmaar en 1 jaar HBO Technische Informatica aan Technische Hogeschool Rijswijk gedaan. Zodoende mijn kennis van bijna alles wat met computers te maken heeft. Ik werk nu fulltime bij Nice Systems als software ontwikkelaar. Ik ben ongeveer 17 jaar geleden begonnen met paardrijden. Sindsdien heb ik dus een hoop mee gemaakt op Manege Waarland. Zoals de bouw van de nieuwe 60x20m bak boven op waar ik voor de eerste keer op een pony stapte. Ik hou me namens de wedstrijdcommissie bezig met de startlijsten en het contact met de KNHS. Dit is voorlopig alles wat ik te vertellen heb, mocht iemand nog iets toe willen voegen, zoek me maar een keer op op de manege.

Cees
eleni

Eleni

Als lid van de wedstrijdcommissie ben ik verantwoordelijk voor de communicatie via en het ontwerp van onze website. Iets wat dichtbij mijn achtergrond als ontwerper ligt. Daarnaast rij ik natuurlijk ook graag elke maand zelf mee op de wedstrijddagen. Dit doe ik met Nova: een witte reus met een klein hartje, en bovendien manegepaard van respectabele leeftijd. Een ontzettend leuke uitdaging: we zijn inmiddels L2 en ons motto is dat niets onmogelijk is. Het rijden van wedstrijden is voor mij de mooiste vorm van sportieve ontspanning, waarbij je in de baan pas echt het vertrouwen tussen jezelf en je paard voelt en kunt uitbouwen. Zoals iedere combinatie in de ring groeit vanuit een goede basis, hoop ik ook dat onze vereniging zich blijft ontwikkelen, met hulp van al onze leden die samen het onmisbare fundament vormen.

Martine

Ik ben Martine Jonker ik heb samen met mijn man Siem een melkveebedrijf in Dirkshorn. Samen hebben we vier kinderen waarvan er twee paardrijden. Thuis hebben we twee paarden, een Gelderse merrie Raf en een mooie tuiger Tolina. Kelly heeft twee pony’s: een B Welsh Flame (waar nu haar broertje op rijdt) en haar wedstrijdtopper Royalty (thuis gewoon Ronnie).Onze dochter Kelly is een echte springruiter en ik ben hier ook heel wat uurtjes mee weg. Siem rijdt zondags graag met Kelly en Mike een rondje door de polder met hun paardjes. Toen mij gevraagd werd om binnen de wedstrijdcommissie wat taken op me te nemen, dacht ik: wat kan ik hier nou aan toevoegen. Ik kan niet vaak op de wedstrijddagen helpen i.v.m. Kelly’s wedstrijden op andere locaties. Nu mag ik mij bezig houden met het regelen en klaarzetten van de prijzen en de cadeautjes voor de wedstrijd. Dit kan ik vanuit huis regelen en op het tijdstip dat mij uitkomt. Ik vind het heel belangrijk dat de leden ook helpen binnen de vereniging en ben blij dat ik dat op deze manier kan doen. Ik hoop op vele mooie wedstrijddagen en sta altijd open voor suggesties.

1024x650

Monique

Ik ben Monique en werk in het Medisch Centrum Alkmaar op de afdeling Radiologie. Daarnaast geef ik een aantal uur per week les op Manege Waarland, iets wat ik met heel veel plezier doe. Als lid van de wedstrijdcommissie is mijn voornaamste taak om de bezetting op de wedstrijddagen te regelen. Ik zal zelf dus ook regelmatig bij het wedstrijdsecretariaat te vinden zijn. Ik ben de trotse eigenaar van een knappe haflinger Job, waarmee ik in de L2 start. Helaas is hij er door een blessure langdurig uit geweest, maar ik hoop dat we snel weer samen de ring in kunnen! Daarnaast heb ik in de zomer van 2014 Watse gekocht, een lieve 6-jarige kruising fries. Met hem ga ik het binnenkort in de B proberen. Een leuke uitdaging! Ik heb er heel veel zin in en hoop op een sportief en gezellig jaar!